Timeimage Oy > Das Keyboard - Model S Ultimate, näppäimistö ilman merkkejä , MX, USB

Das Keyboard - Model S Ultimate, näppäimistö ilman merkkejä , MX, USB

Das Keyboard - Model S Ultimate Mekaaninen näppäimistö ilman merkkejä Cherry MX Brown näppäinten päällä, 2m kaapeli, USB, musta

Das Keyboard Model S Ultimate on yksinkertaistettu mekaaninen näppäimistö Das Keyboard:ilta. Tässä näppimistössä on Cherryn tunnetut MX Brown kytkimet. Sen nimi Ultimate johtuu siitä, että siitä puuttuu merkit näppäinten päällä.

Das Keyboard Model S Ultimate tulee lisäksi kahdella ylimääräisellä USB 2.0-portilla, joiden avulla saat kaksi ylimääräistä USB-porttia kytkeäksesi esim. USB-muistin tai ladataksesi/synkrodoidaksesi älypuhelimesi/tablettisi.

Tässä näppäimistössä on PS/2 adapteri, jos kytket näppäimistösi tietokoneeseesi PS/2-portin kautta niin saat tähän näppäimistöön Full n-key rolloverin, joka on myös tunnettu myös 100% anti-ghosting:ista, joka tarkoittaa sitä, että siitä huolimatta kuinka monta näppäintä painat niin jokainen käsky rekisteröityy, haittapuolena on se, ettei kaikki multimedia näppäimet toimi. Jos kytket näppäimistön sen sijaan USB-portin kautta, rekisteröityy kuusi samanaikaista painallusta.

Näppäimillä F1/F2/F3/F5/F6/F7/F8 ja F12 saat käyttäessäsi USB multimedia liitäntää tavalliset nosta/laske äänenvoimakkuutta, play/pause, stop samoin kuin soittolistan eteen/taakse selaaminen, näppäin F12 voi myös laittaa tietokoneen lepotilaan. Pienenä extra nörttilisänä tälle näppäimistölle, tulee mikrokuitukangas mukana, jos haluat pitää näppäimistösi puhtaana.


Mitat (LxSxK): 450x173x21mm.

Das Keyboard - Model S Ultimate, näppäimistö ilman merkkejä , MX, USB
 

Hinta: 175.48€
Valm. koodi: DASKEY
Tuotekoodi: DASK3ULTMS1SI-EU

 
 Ostoskori

Timeimage Oy, Hämeentie 157, 00560 Helsinki, Uusimaa, FI
puh. 044 504 3404, sähköpostiosoite myynti@timeimage.fi
Viimeksi päivitetty 2024-03-14 13:11:15