Timeimage Oy > Das näppäimistö Professional Clicky MX Blue, US näppäinaset. musta

Das näppäimistö Professional Clicky MX Blue, US näppäinaset. musta

Das Keyboard Professional Model S - Mekaaninen näppäimistö Cherry:n MX Blue kytkimillä, US näppäinasettelu, 2m kaapeli, USB, musta

Das Keyboard Professional Model S on karsitumpi malli Das Keyboardilta. Tämä näppäimistö tulee Cherryn tunnetuilla MX Blue kytkimillä varustettuna, joissa on erona muihin mekaanisiin kytkimiin verrattuna vähän enemmän "muovinen" ääni.

Das Keyboard Professional Model S:ssä on lisäksi kaksi ylimääräistä USB 2.0-porttia, jotka antavat sinulle kaksi ylimääräistä mahdollisuutta kytkeä esim. USB-muistitikku tai ladataksesi tai synkronoidaksesi älypuhelintasi tai tablettiasi.

Tämä näppäimistö toimitetaan PS/2 adapterin kanssa, jos kytket sen tämän näppäimistön tietokoneeseesi PS/2-portin kautta, niin tämä näppäimistö saa Full n-key rollover toiminnon, myös tunnettu 100% anti-ghosting, joka tarkoittaa sitä, että huolimatta siitä kuinka monta näppäintä painetaan niin kaikki käskyt rekisteröidään, haittapuolena on toisaalta se, että multimedia näppäimet eivät silloin toimi. Jos kytket puolestaan näppäimistön USB-portin kautta, niin kuusi toimintoa rekisteröityy näppäimiä samanaikaisesti painettuna.

Näppäimillä F1/F2/F3/F5/F6/F7/F8 ja F12 saat näppäimistön kytkettynä USB:n kautta multimedianäppäimet toimimaan, joiden avulla voit säätää tavallisia nosta/laske ääntä, play/pause, stop samion kuin kelaus eteenpäin ja taaksepäin soittolistalla, F12-näppäimellä voidaan tietokone lisäksi saada lepotilaan. Pienenä ylimääräisenä nörttilisänä tulee tämän näppäimistön mukana mikrokuituliina sinulle, joka arvostat puhtaita näppäimiä.

Mitat (LxSxK): 450x173x21mm.
Das näppäimistö Professional Clicky MX Blue, US näppäinaset. musta
 

Hinta: 169.13€
Valm. koodi: DASKEY
Tuotekoodi: DASK3MKPROCLI-USEU

 
 Ostoskori

Timeimage Oy, Hämeentie 157, 00560 Helsinki, Uusimaa, FI
puh. 044 504 3404, sähköpostiosoite myynti@timeimage.fi
Viimeksi päivitetty 2024-03-14 13:11:15