Timeimage Oy > Das Keyboard 4C Professional,Greentech Brown,pohj.maalainen näppäina.,

Das Keyboard 4C Professional,Greentech Brown,pohj.maalainen näppäina.,

Das Keyboard 4C Professional, Mekaaninen näppäimistö Greetech Brown kytkimillä, pohjoismaalainen näppäinasettelu, 2xUSB 2.0, 2m USB-kaapeli, musta

Anna meidän esitellä uusi Das Keyboard 4C mekaaninen näppäimistö. Samalla Das Keyboard laadulla, jota vaadit mutta enemmän suunnitellulla muotoilulla. Herkkä näppäintunto, akustinen kokemus ja ah niin tyylikäs muotoilu aiheuttaa sinulle euforisen olotilan. Das Keyboard 4C Profissional on uniikki näppäimistö. Ei ainoastaan vaan näppäinten äänet ovat musiikkia korvillesi, saat myös uskomattoman koneen, joka tuottaa nopeamman ja selvemmän kirjoituskokemuksen.

Valmistettu erittäin laadukkaasta materiaalista, kestävästä materiaalista ja tunteesta. Kaikki Das Keyboardin näppäimistöt ovat muotoiltuja tehokkuuteen, kultapintaiset mekaaniset kytkimet kestävät jopa 60 miljoonaa painallusta.

Pelaajat ja nopeasti kirjoittavat koodaajat tulevat rakastamaan sitä tosiasiaa, että Das Keyboard 4C Professional tukee Full n-key rollover(NKRO) toimintoja, tunnettu myös 100% anti-ghosting USB:n kautta! Mitään mutta ei tarvita, kuin PS/2 adapteri. Full n-key rollover tukee: Windows, Linux, Chrome OS ja Mac OS X.

Huom! kuvan näppäimistö on amerikkalaisella näppäinasettelulla, jossa on ohuempi Enter-näppäin kuin toimitettavassa versiossa!

Mitat (LxSxK): 393,5x153,7x29mm

Das Keyboard 4C Professional,Greentech Brown,pohj.maalainen näppäina.,
 

Hinta: 183.27€
Valm. koodi: DASKEY
Tuotekoodi: DASK4CPROSIL-NO

 
 Ostoskori

Timeimage Oy, Hämeentie 157, 00560 Helsinki, Uusimaa, FI
puh. 044 504 3404, sähköpostiosoite myynti@timeimage.fi
Viimeksi päivitetty 2024-03-14 13:11:15