Timeimage Oy > iDeal Hard Cover+ Design Collection Leopard iPhone 6 kuori

iDeal Hard Cover+ Design Collection Leopard iPhone 6 kuori

iDeal Hard Cover+ Design Collection Leopard - leopardikuvioitu iPhone 6 kovamuovikuori, magneettinen takaosa iDeals magneettisten lompakoiden käyttöön

Hard Cover+ Design Collection Leopard on trendikäs mobiilikuori iPhone 6:lle, joka on valmistettu laadukkasti ja erittäin ohuella designilla. Kuoressa on leopardikuviointi ja jokainen kuori on uniikki kappale, aivan kuten jokainen leopardikin. Valmistettu erittäin kestävästä kovamuovista ja siinä on integroitu ohut metalli, jonka avulla kuori on yhteensopiva muiden iDeal Of Swedens mobiililompakoiden kanssa. Osa iDeal Conceptia.

Kuoren sisäpuoli on vuorattu ylellisellä mokka-nahka materiaalilla. Läpinäkyvien kehysten ansiosta iPhone 6:n paljon puhuttu design pääsee oikeuksiinsa. Kuori on yhteensopiva muiden iDeal Of Swedens mobiililompakoiden kanssa. Kuoren läpinäkyvät kehykset ja glitterinen takaosa henkii itsenäistä luxus-tunnetta.

Kuoren sisäpuoli on vuorattu ylellisellä mokka-nahka materiaalilla. Käytä kuoria kuten jotain muuta iDeal Of Swedens magneettilompakkoja.

• Ohut design
• yhteensopiva muiden iDeal Of Swedens magneettilompakkojen kanssa
• Laatukuori
• Optimoitu suoja
• Design Collection
iDeal Hard Cover+ Design Collection Leopard iPhone 6 kuori
 

Hinta: 26.21€
Valm. koodi: IDEAL
Tuotekoodi: IDHCP6L01

 
 Ostoskori

Timeimage Oy, Hämeentie 157, 00560 Helsinki, Uusimaa, FI
puh. 044 504 3404, sähköpostiosoite myynti@timeimage.fi
Viimeksi päivitetty 2024-03-14 13:11:15