Timeimage Oy > ConnectPort Display 2x USB 2x Serial 1x VGA high-res

ConnectPort Display 2x USB 2x Serial 1x VGA high-res

"Digi ConnectPort Display on lähiverkkoon kytkettävä VNC- päätelaite, jossa on sisäänrakennettuna 2x RS-232- sarjaporttia, 2x USB-porttia (type-A) sekä VGA-portti näyttöä varten. Laite mahdollistaa sovellusten suorittamisenpalvelimella ilman, ettei työasemalle tarvitsee ohjelmistojaerikseen asentaa eikä määritellä - kaikki asennustyö sekä niiden ylläpito tapahtuu keskitetysti palvelimella. Laitteessa ei myöskään ole vikaantuvia kiintolevyjä eikä käyttäjä pysty konetta sotkemaan, joten työpisteessä tapahtuva ylläpidollinen työ on käytännössä asennusta lukuunottamatta olematonta. Siksi valmistaja kutsuukin laitetta ""Zero Clientiksi"".

Pienikokoinen laite kuluttaa myös hyvin vähän virtaa eikä selämpene tietokoneen tavalla, joten laite voidaan sijoittaa hyvin monipuolisesti käyttöympäristöönsä.

VNC-arkkitehtuuri mahdollistaa laitteen IO-porttien hyödyntämisen käytössä oleville sovelluksille. Sarja- ja USB-portteihin voidaan kytkeä esim. tulostimia, hiiri, näppäimistö, viivakoodinlukija, vaaka, kortinlukija jne.

Yleisimpiä käyttöympäristöjä Digi ConnectPort Display laitteella ovat mm. kaupat, kassat, apteekit, pankit, logistiikka ja muut ympäristöt, missä käytettävien sovellusten määrä on rajallinen tai samankaltaisia työpisteitä on määrällisesti paljon. Myös etätyö sekä ASP- palveluntarjoajat pystyvät hyödyntämään laitteessa käytetttävää tekniikkaa."

http://www.digi.com/products/zeroclients/connectportdisplay.jsp

ConnectPort Display 2x USB 2x Serial 1x VGA high-res
 

Hinta: 430.56€
Valm. koodi: Digi International
Tuotekoodi: DIGI-CP-DIS-M22

 
 Ostoskori

Timeimage Oy, Hämeentie 157, 00560 Helsinki, Uusimaa, FI
puh. 044 504 3404, sähköpostiosoite myynti@timeimage.fi
Viimeksi päivitetty 2024-03-14 13:11:15